

TECNOMAC
TECNOMAC – італійський виробник обладнання, що спеціалізується на шокових охолоджувачах, ретардер-пруверах і холодильних системах для пекарень, кондитерських та HoReCa.


Blast Chillers (Установки шокового заморожування)
Серії Mint, Pepper та Cinnamon – це компактні моделі під напрямні, що непотребують багато місця, економічно вигідні та можуть використовуватись навіть в невеликих підтприємствах.
Серія ChillTouch Roll-in – це промислові варіанти камер шокового заморожування. Моделі CT (від 20.120 до 50/400) розраховані під візок GN 1/1 або візок GN 2/2 або візок 600x800 мм від 1 до 2 шт.
Серія Easy Chill MT — оптимальне рішення для управління температурою на великих виробництвах заморожених продуктів, у промислових пекарнях, на підприємствах з виробництва морозива, у кулінарних центрах та харчовій промисловості в цілому.
Тунель MT для вкатних візків може бути виготовлений за індивідуальним замовленням відповідно до будь-якого планування та виробничих потреб, забезпечуючи максимальну ефективність та функціональність у будь-яких умовах, завжди піклуючись про якість продуктів.
Оптимізоване керування температурою, вологістю та вистоюванням.
BancoLev — оптимальне розстоювання в умовах обмеженого простору.
Planner Lev S — компактність і стабільний результат (для напрямних).
Planner Lev L — збільшений об’єм для ідеального вистоювання (для напрямних).
Planner Lev C — гнучке рішення для будь-якого простору (для візків).


Холодильні шафи та консерваційні камери.
Fast Season — шафи для дозрівання сирів з програмами сушіння, пеніцилінізації, витримки та точним контролем кожної фази.
Crisp — універсальна лінійка моделей
TecnoCEL — модульна й практична холодильна шафа для ідеальної організації кухонь і лабораторій
BanControl — поєднує функціональність холодильної шафи з робочою поверхнею з нержавіючої сталі.
Охолоджувачі води Tecnomac дозволяють точно регулювати температуру та дозування води, що забезпечує стабільну якість тіста. Рішення розроблені для інтенсивної роботи в пекарнях, кондитерських, гастролабораторіях та професійних кухнях.
