top of page
hero-homepage-1800x2700.jpg.webp
Круасан з шоколадом

TECNOMAC

TECNOMAC – італійський виробник обладнання, що спеціалізується на шокових охолоджувачах, ретардер-пруверах і холодильних системах для пекарень, кондитерських та HoReCa.

tecnomac-mint3.jpg
tecnomac-CTRIN-1.jpg

Blast Chillers (Установки шокового заморожування)

Серії  Mint, Pepper та Cinnamon – це компактні моделі під напрямні, що непотребують багато місця, економічно вигідні та можуть використовуватись навіть в невеликих підтприємствах.
 

Серія ChillTouch Roll-in – це промислові варіанти камер шокового заморожування. Моделі CT (від 20.120 до 50/400) розраховані під  візок GN 1/1 або  візок GN 2/2 або візок 600x800 мм  від 1 до 2 шт.
 

Серія Easy Chill MT — оптимальне рішення для управління температурою на великих виробництвах заморожених продуктів, у промислових пекарнях, на підприємствах з виробництва морозива, у кулінарних центрах та харчовій промисловості в цілому.

Тунель MT для вкатних візків може бути виготовлений за індивідуальним замовленням відповідно до будь-якого планування та виробничих потреб, забезпечуючи максимальну ефективність та функціональність у будь-яких умовах, завжди піклуючись про якість продуктів.

Оптимізоване керування температурою, вологістю та вистоюванням.

BancoLev — оптимальне розстоювання в умовах обмеженого простору.

Planner Lev S — компактність і стабільний результат (для напрямних).
Planner Lev L — збільшений об’єм для ідеального вистоювання (для напрямних).
Planner Lev C — гнучке рішення для будь-якого простору (для візків).

tecnomac-ferm3.jpg.webp
tecnomac-cons3-1.jpg.webp

Холодильні шафи та консерваційні камери.

Fast Season — шафи для дозрівання сирів з програмами сушіння, пеніцилінізації, витримки та точним контролем кожної фази.

Crisp — універсальна лінійка моделей 

TecnoCEL — модульна й практична холодильна шафа для ідеальної організації кухонь і лабораторій

BanControl — поєднує функціональність холодильної шафи з робочою поверхнею з нержавіючої сталі.

Охолоджувачі води Tecnomac дозволяють точно регулювати температуру та дозування води, що забезпечує стабільну якість тіста. Рішення розроблені для інтенсивної роботи в пекарнях, кондитерських, гастролабораторіях та професійних кухнях.

tacnomac-ref3.jpg.webp
bottom of page